sábado, 10 de septiembre de 2016

Qualitats psicomotrius

Les qualitats físiques bàsiques estan determinades pels processos energètics i metabòlics de. LES QUALITATS MOTRIUS Les capacitats o qualitats motrius són el conjunt. Qualitats físiques: força, resistència, velocitat i flexibilitat. Aquesta capacitat ve determinada per diferents factors psicomotrius i per diferents qualitats físiques. Sostenen la condició física; són els fonaments psicomotrius, els. Factors psicomotrius: coordinació i. Aquesta activitat pretén consolidar diferents habilitats psicomotrius i esportives. El Roller-Ski o esquís de rodes que consisteixen en uns patins especials que tenen un sistema de antiretroces que permeten.


Millora la capacitat de concentració i la coordinació, i les diferents qualitats psicomotrius com la percepció, la memòria motriu o la flexibilitat. P-Això vol dir que setmana rere setmana veus. Velocitat (teoria i pràctica) II. La condició física és la suma del nivell de cadascuna de les qualitats físiques i psicomotrius de la persona. ELS SEUS COMPONENTS SON: QUALITATS. La motriu: qualitats psicomotrius, control de moviments i qualitats musculars que permeten la realització de.


Amb els més petits el treball será de aprenentatge i millota de les qualitats psicomotrius, coordinatives, tecniques i les pròpies del joc del futbol. Hi ha moltes activitats en música que es realitzen amb. Millora el control corporal i els aspectes psicomotrius. Aquest taller consistirà en millorar la qualitat de relació i estratègies per tal. Llenguatge musical: Treballem les qualitats del so, la dansa, la cançó i el gust per. Escola Psicomotriu: Activitat que té com a finalitat desenvolupar les qualitats físiques i motrius dels nens, i iniciar-los poc a poc a la pràctica de l'esport per mitja.


Capacitat expressiva i estètica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario