domingo, 11 de septiembre de 2016

Notes de tall 2016 3a assignacio

Llistes de notes de tall i de places universitàries. ESTUDIS DE GRAU, TÍTOLS PROPIS I TÍTOLS. Esperar a la segona assignació de places (22 de juliol de 2016) per intentar.

Notes de tall 2016 3a assignacio
Jo erm pensava que aquest any baixarien les notes de tall, però. Etiquetas: 2ª assignació, accés a la universitat, notes de tall 2016. Notes de tall, 2ª reassignació, juny-2016. Acaben de sortir publicades les notes de tall corresponents al resultat de la 2ª reassignació de places.
Notes de tall 2016 3a assignacio
Les notes de tall dels cursos anteriors serveixen com a. Assignació de places universitàries convocatòria de juny: dates, situacions i. En aquest enllaç trobareu les notes de tall de la primera assignació de totes les carreres de les universitats catalanes:.


Pimera assignació de places de la convocatòria de juny: es publicarà el dia 11. Publicació de les reclamacions de la 2a assignació i 1a reassignació de. Matrícula 3a reassignació de juny. Resultats de la primera assignació de juny). En aquesta primera assignació, hi ha tres possibles situacions. Universitat Autònoma de Barcelona.

Notes de tall 2016 3a assignacio
Shared publicly - Sep 22, 2016.


Per veure les notes de tall de la primera assignació cal consultar el post. CFGS on aparegui la nota mitjana del cicle formatiu i les notes dels. Notes-tall-3a-assignacio-20-09-16-JUNY-2016 Read more about enginyeria, uvic, estudis, dret, infermeria and industrial. Si has realitzat reclamació al resultat de la preinscripció, has de consultar les notes de tall en les diferents. ASSIGNACIÓ DE PLACES I MATRÍCULA A LA UNIVERSITAT - CURS 2016-. Inclou informació general, calendari. Un any més els graus científics dominen el llistat de notes més altes, tot i.

No hay comentarios:

Publicar un comentario